Concurs Nacional Anaprode 2017


El passat cap de setmana dia 4 i 5 de març, l'Escola de Dansa Jacqueline Biosca es va presentar a la  Fase del concurs Nacional de dansa Anaprode 2017 a Mollerussa, on 12 alumnes de l'Escola  van participar.
El concurs de dansa organitzat per Anaprode/ CNDF ( Asociación Nacional para el Apoyo y la Promoción de la Danza en España) té com a finalitat encoratjar i enriquir els estudis de Dansa dels ballarins i ballarines.
Aquest concurs és un certamen concebut essencialment per a la difusió, exhibició i promoció, fomentant els intercanvis de dansa a diferents ciutats de l'estat espanyol i Europa. És necessari remarcar l'elevada participació que tenen aquests concursos, així que, es tracta d'un esdeveniment amb suficient força, contingut i forma com perquè es pugui celebrar de forma anual.
Entre el jurat del concurs es trobaven professors reconeguts mundialment.
Els resultats finals amb diferents categories i especialitats van ser un 1r Premi amb unanimitat del Jurat per Èric Beltrán, dos 1rs premis per a Èlia Balsells i Gina Balsells, set 2ns Premis per a Laia Antonio, Teo Sánchez, Helena Romaní, Bruna Navarro, Alba Serret, Luna Zubeldía, Maria Ruiz i dos 3rs Premis per a Paula Roda i Si Jia Li.
Els dies 6 i 7 de maig serà la  fase Final del Concurs Nacional Anaprode al Palau de Congressos de Tarragona on aniran tots els que van quedar 1r Premi a la  fase d'Espanya.